Trapliften

Als specialist  in het vakgebied biedt SAFE wooncomfort een uitstekend pakket aan trapliften, welke inpasbaar zijn binnen elk interieur.

Door moderne kleuren,een slanke vormgeving ,inklapbare rails en stoelen, is er voor elke  situatie een passende en mooie oplossing te voorzien.

Via een samenwerkingsverband met onze Duitse en Nederlandse partners kunnen wij u vrijblijvend een uitstekende prijs-kwaliteit aanbieden.     

 

Soorten trapliften
Trapliften zijn er in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van het soort trap dient er een bepaalde traplift geselecteerd te worden. Wat betreft het draagvermogen, stoel en de hoogte heeft iedere traplift zijn eigen specialiteit. De kosten van een traplift hangen af van:


• De soort traplift.
• De soort trap (verloop, steilheid en hoogte) waar de traplift gemonteerd gaat  worden.
• De beschikbare ruimte voor in- en uitstappen en de hieraan gekoppelde stoelkeuze.
• De subsidies en investeringscompensatie die verkregen kunnen worden.

 

SAFE wooncomfort heeft partnerships afgesloten met een aantal gerenommeerde traplift fabrikanten hierdoor kan SAFE wooncomfort onafhankelijk en merkneutraal voor iedere toepassing de juiste en investeringtechnisch beste oplossing adviseren.

Wij houden hierbij ook rekening met de andere huisbewoners. Indien een traplift geplaatst wordt op het breedste deel van de traptreden is dat weliswaar vaak de goedkoopste oplossing, maar kan dit ook een belemmering vormen voor de toegankelijkheid voor de overige huisbewoners.

 

Neem contact op met SAFE wooncomfort voor een vrijblijvend advies.


 
 

Trapliften WMO